Menu

Όλοι για όλους!

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τα παιδιά από το Κέντρο “Ζωοδόχος Πηγή” , που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και επισκέφτηκαν το σχολείο μας. Μας έδωσαν έτσι την ευκαιρία, αφενός να τους γνωρίσουμε και να αλληλεπιδράσουμε μαζί  τους, διοργανώνοντας μία ημέρα γεμάτη με αθλητικές δραστηριότητες  και με τη συμμετοχή όλων των τάξεων του σχολείου μας και αφετέρου να κατανοήσουμε καλύτερα θέματα όπως αυτά της αναπηρίας και ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία.

Ενώσαμε  τις φωνές μας για να στείλουμε ένα  μήνυμα ενότητας, αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού.

Είναι μια μέρα που μας υπενθυμίζει την υποχρέωση διασφάλισης της ισότιμης πρόσβασης όλων των μαθητών στην εκπαίδευση και το σεβασμό στα δικαιώματά τους.

Ευχαριστούμε τον συνοδό γυμναστή τους κ. Αγαπητό που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτή την υπέροχη ομάδα από το Κέντρο “Ζωοδόχος Πηγή”, το γυμναστή του σχολείου μας κ. Αλετρά, για την οργάνωση των δραστηριοτήτων, τους δασκάλους του σχολείου μας και όλους τους μαθητές μας, για την αλληλεπίδραση και το σεβασμό τους. (Χ.Κ)