Μια πρώτη επαφή - γνωριμία με το σχολείο μας έκαναν χθες τα παιδιά του  Νηπιαγωγείου (7ου) της γειτονιάς μας, προκειμένου να δουν από κοντά τους χώρους που θα τα φιλοξενήσουν για τα επόμενα έξι χρόνια της σχολικής τους ζωής. Και αν κρίνουμε από τα χαμόγελά τους, μάλλον περιμένουν με ανυπομονησία να έρθουν. Τα περιμένουμε κι εμείς!

Μια πολύ ωραία χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσαν οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του σχολείου μας, αποχαιρετώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το 2017.  Σε μια κατάμεστη αίθουσα, γονείς αλλά και μαθητές των υπολοίπων τάξεων παρακολούθησαν την προσπάθεια των μικρών συμμαθητών τους και απόλαυσαν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους. Μπράβο σε όλους!

Τα παιδιά της Δ΄ και Στ΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν την έκθεση ζωγραφικής που διοργανώνει η ελληνική αστυνομία, με θέμα: "Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών".  Περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής από παιδιά ηλικίας 7-12 ετών  καθώς και δραστηριότητες για να γνωρίσουν τα παιδιά τα σήματα του ΚΟΚ.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για μαθηματικό βραβέιο

Μια ακόμη διάκριση για το σχολείο μας!  Αυτή τη φορά στο πρόσωπο του μαθητή της Ε΄τάξης, Καγιαμπάκη Γιώργου, ο οποίος απέσπασε το 2ο βραβείο στον 6ο μαθηματικό διαγωνισμό "Ο ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ", που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (παράρτημα Ηρακλείου), στις 21 Οκτωβρίου του 2017. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω διαγωνισμός αφορούσε στους μαθητές Α΄Γυμνασίου, κάτι που λέει πολλά για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου μαθητή. Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, στο Γιώργο! Του ευχόμαστε να έχει κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον και καλή πρόοδο!