Μια πολύ ωραία χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσαν οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του σχολείου μας, αποχαιρετώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το 2017.  Σε μια κατάμεστη αίθουσα, γονείς αλλά και μαθητές των υπολοίπων τάξεων παρακολούθησαν την προσπάθεια των μικρών συμμαθητών τους και απόλαυσαν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους. Μπράβο σε όλους!

Τα παιδιά της Δ΄ και Στ΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν την έκθεση ζωγραφικής που διοργανώνει η ελληνική αστυνομία, με θέμα: "Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών".  Περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής από παιδιά ηλικίας 7-12 ετών  καθώς και δραστηριότητες για να γνωρίσουν τα παιδιά τα σήματα του ΚΟΚ.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για μαθηματικό βραβέιο

Μια ακόμη διάκριση για το σχολείο μας!  Αυτή τη φορά στο πρόσωπο του μαθητή της Ε΄τάξης, Καγιαμπάκη Γιώργου, ο οποίος απέσπασε το 2ο βραβείο στον 6ο μαθηματικό διαγωνισμό "Ο ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ", που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (παράρτημα Ηρακλείου), στις 21 Οκτωβρίου του 2017. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω διαγωνισμός αφορούσε στους μαθητές Α΄Γυμνασίου, κάτι που λέει πολλά για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου μαθητή. Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, στο Γιώργο! Του ευχόμαστε να έχει κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον και καλή πρόοδο!

Οι γονείς πάνε... σχολείο!

Ηλεκτρισμό προκάλεσε στη σκέψη των μαθητών της Ε΄ Δημοτικού του σχολείου μας, η επίσκεψη της κας Χατζάκη Χρυσούλας, με την ιδιότητα της καθηγήτριας φυσικής.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας γονιών μαθητών μας καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, η κα Χατζάκη, δημιουργώντας συνθήκες εργαστηρίου, μύησε τα παιδιά στην έννοια και τα φαινόμενα του ?Ηλεκτρισμού?.

Μέσα από μια σειρά πειραμάτων και πειραματισμών με ομαδική δουλειά, ?ηλέκτρισε? την ατμόσφαιρα, συνδέοντας την επιστήμη με την καθημερινή ζωή και τις ?ηλεκτρισμένες? σχέσεις των ανθρώπων.

Ήταν εξαιρετική και την ευχαριστούμε πολύ, όπως και όλους τους γονείς που προηγήθηκαν: Ανδρεαδάκη Αικατερίνη (Πεπτικό Σύστημα), Καγκαουδάκη Εμμανουήλ (Φυσική ? θερμότητα) και Μπιτσάκου Μαρία (Δικαιώματα και Υποχρεώσεις).

Η δράση, ?Οι γονείς πάνε... σχολείο?, συνεχίζεται!

DSC00653 αDSC00651 αDSC00646 αDSC00643 αDSC00644 α