Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου  το σχολείο μας  έχει προγραμματίσει τις παρακάτω δραστηριότητες :

  • Παρασκευή 15/12/2017, όλοι οι μαθητές του σχολείου θα παρακολουθήσουν το έργο ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ στο θέατρο Μορφές που βρίσκεται στη λεωφόρο Κνωσού.
  • Τετάρτη 20/12/2017 οι μαθητές του σχολείου μας θα παρακολουθήσουν την χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά των Α’ και Β΄ τάξεων.
  • Πέμπτη 21/12/2017 το πρωί, το σχολείο θα παραστεί στη θεία λειτουργία, στο ναό του Αγίου Γεωργίου και παρακαλούμε όσοι  μαθητές θέλουν, μπορούν  να κοινωνήσουν.
  • Την ίδια μέρα στις 12.00’ η ώρα, θα δοθεί η βαθμολογία των μαθητών και παρακαλούμε τους γονείς για την έγκαιρη τακτοποίηση των υποχρεώσεων τους ώστε να παραβρεθούν στο σχολείο για ενημέρωση από τους δασκάλους των παιδιών τους.
  • Παρασκευή 22/12/2017 στο χώρο του σχολείου οι μαθητές μας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο παζάρι με σκοπό, την οικονομική ενίσχυση των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης για την επίσκεψή τους στη Βουλή των Ελλήνων.
  • Την ίδια μέρα οι γονείς μπορούν να  παρακολουθήσουν τη γιορτή που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές των Α’ και Β’ Δημοτικού, στις 9.00΄
  • Όλες τις μέρες της τελευταίας εβδομάδος οι μαθητές θα προσέρχονται και θα αποχωρούν κανονικά από το σχολείο.

Το σχολείο θεωρεί ότι η ψυχαγωγία και η βιωματική γνώση αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης και βοηθάει στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς των παιδιών. Για το λόγο αυτό προσπαθεί με ποιοτικές επιλογές και προσεχτικά βήματα να επιλέγει και να πραγματοποιεί δραστηριότητες είτε μέσα είτε έξω από το σχολείο.Στο δύσκολο λοιπόν αυτό έργο του σχολείου, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αμέριστη συνεργασία  και συμμετοχή σας.

Σύσσωμος ο σύλλογος διδασκόντων εύχεται σε όλους τους γονείς και τους μαθητές του

Χρόνια πολλά!!

Η γέννηση του Χριστού ας φέρει στον καθένα υγεία, προσωπική και οικογενειακή χαρά και ευτυχία.

 Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 Αποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννιατικεσ εικονεσ

 

 

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για σχολικές εικόνες

Διακρίσεις μαθητών του σχολείου μας σε μαθητικούς διαγωνισμούς για το σχολικό έτος 2016-2017

Μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του μαθηματικού διαγωνισμού «Μικρός Ευκλείδης», παρουσιάζουμε συνολικά τους μαθητές του σχολείου μας που διακρίθηκαν κατά τη  διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς (2016-2017) σε μαθητικούς διαγωνισμούς και που είναι:

Α. Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός «Μικρός Ευκλείδης»

Καγιαμπάκης Γιώργος – Δ΄ τάξη

Δροσατάκη Γεωργία – Ε΄ τάξη

Τιγκίρης Μιχάλης – Στ΄ τάξη

Φοινικιανάκη Στέλλα – Στ΄ τάξη

Β. Πανελλήνιος διαγωνισμός Φυσικών Δημοτικού - Ένωση Ελλήνων Φυσικών

Δροσατάκη Γεωργία – Ε΄ τάξη

Γ. Διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό Ελλάς»

Ανυφαντάκη Ευρυδίκη –  Δ΄ τάξη

Καγιαμπάκης Γιώργος – Δ΄ τάξη

Δροσατάκη Γεωργία – Ε΄ τάξη

Φοινικιανάκη Στέλλα – Στ΄ τάξη

Συγχαίρουμε τους παραπάνω μαθητές και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο.

Το Ιστορικό Μουσείο Ηρακλείου επισκέφτηκαν οι μαθητές της Ε΄ τάξης του σχολείου μας.  Τα παιδιά μέσα από πλούσιο εποπτικό υλικό και επιτόπια παρατήρηση των βυζαντινών κεραμικών του Μουσείου, επιδόθηκαν σε ποικίλες δραστηριότητες  αναζήτησης και εικαστικής δημιουργίας ενώ κλήθηκαν να αναπαραστήσουν ένα βυζαντινό γεύμα, τοποθετώντας στο τραπέζι τα απαραίτητα μαγειρικά και επιτραπέζια σκεύη. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία!

Τα παιδιά της Δ΄ και Στ΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν την έκθεση ζωγραφικής που διοργανώνει η ελληνική αστυνομία, με θέμα: "Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών".  Περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής από παιδιά ηλικίας 7-12 ετών  καθώς και δραστηριότητες για να γνωρίσουν τα παιδιά τα σήματα του ΚΟΚ.