Τα παιδιά της Δ΄ και Στ΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν την έκθεση ζωγραφικής που διοργανώνει η ελληνική αστυνομία, με θέμα: "Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών".  Περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής από παιδιά ηλικίας 7-12 ετών  καθώς και δραστηριότητες για να γνωρίσουν τα παιδιά τα σήματα του ΚΟΚ.

 

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου οι μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Πλανητάριο αποκομίζοντας πολύ ωραίες εντυπώσεις και εμπειρίες.

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για μαθηματικό βραβέιο

Μια ακόμη διάκριση για το σχολείο μας!  Αυτή τη φορά στο πρόσωπο του μαθητή της Ε΄τάξης, Καγιαμπάκη Γιώργου, ο οποίος απέσπασε το 2ο βραβείο στον 6ο μαθηματικό διαγωνισμό "Ο ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ", που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (παράρτημα Ηρακλείου), στις 21 Οκτωβρίου του 2017. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω διαγωνισμός αφορούσε στους μαθητές Α΄Γυμνασίου, κάτι που λέει πολλά για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου μαθητή. Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, στο Γιώργο! Του ευχόμαστε να έχει κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον και καλή πρόοδο!

      Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Νέας Αλικαρνασσού πραγματοποίησε η Α΄ τάξη του σχολείου μας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017. Τα παιδιά (δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους) με την συνοδεία των δασκάλων τους επισκέφθηκαν το Πάρκο, ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο εκπαιδευτή για τους κανόνες της σωστής οδικής συμπεριφοράς και έλαβαν μέρος σε βιωματικές δραστηριότητες (αναγνώριση σημάτων, σωστή χρήση της διάβασης πεζών, εφαρμογή κανόνων ασφαλείας για τους πεζούς και τους οδηγούς, οδήγηση ποδηλάτων με τα προβλεπόμενα μέσα ασφαλείας κλπ.). Χρήσιμες ήταν επίσης οι πληροφορίες που μας έδωσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρέθηκε στο χώρο την ίδια ημέρα. Τους ευχαριστούμε όλους για την αξέχαστη εμπειρία!