Menu

Εκδηλώσεις για το κλείσιμο του σχολικού έτους.

Με πολύ ωραίες και εντυπωσιακές εκδηλώσεις συνδυάστηκε η ολοκλήρωση του σχολικού έτους 2022-23 για το 14ο Δημοτικό Σχολείο. Γονείς, μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους για ένα πραγματικά ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Ξεκινώντας από την Τετάρτη 07 Ιουνίου, παρουσιάστηκε στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου το παιδικό βιβλίο της κ. Μαρίας Βοζικάκη (γονέας μαθήτριας του σχολείου μας), “Το δέντρο της ισότητας“. Η όλη εκδήλωση πλαισιώθηκε από θεατρικό – μουσικό δρώμενο από τους μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης, ομιλίες αλλά και άλλες δράσεις.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η οποία ήταν αφιερωμένη στην Στ΄ τάξη. Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη, αντάξια της σημασίας που έχει η μετάβαση των παιδιών στη Β/θμια Εκπαίδευση και ο αποχωρισμός τους από ένα γνώριμο και πολύ οικείο περιβάλλον όπως αυτού του σχολείου μας. Η γιορτή περιλάμβανε δρώμενα, χορούς παραδοσιακούς, λαχειοφόρο αγορά με εντυπωσιακά δώρα, μπουφέδες με εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι γονείς των παιδιών και άλλα.

Τέλος, την Τετάρτη 14 Ιουνίου παρουσιάστηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου μια πραγματικά πολύ ωραία και συγκινητική γιορτή από τους/τις μαθητές/τριες της Στ΄τάξης. Μέσα από ένα ταξίδι φαντασίας από τα μαθητικά χρόνια στο μέλλον, γεμάτο συναισθήματα και μουσική, οι μαθητές/τριες μοιράστηκαν μαζί μας τις … αναμνήσεις τους από τα χρόνια που έζησαν στο Δημοτικό σχολείο. Στιγμές συγκίνησης, γέλιου, κεφιού, μέσα από μια εξαιρετική θεατρική & μουσική παράσταση. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στις δασκάλες τους και σε όλους όσοι βοήθησαν για την υπέροχη αυτή γιορτή!

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και ειδικά τα μέλη του Συμβουλίου για την αμέριστη συμπαράστασή τους, αλλά και για τις εμπνευσμένες δράσεις που ανέλαβαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. (Ν.Μ.)

Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους!