Menu

Υλοποίηση δράσης: “Η τσάντα στο σχολείο”.

 

Αγαπητοί  γονείς

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης που έχετε λάβει όσον αφορά το πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας, «Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ», σας κάνουμε γνωστό ότι το σχολείο μας θα ξεκινήσει από αυτόν το μήνα να το ακολουθεί και μόνο για ένα Σαββατοκύριακο το μήνα. Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει για τη φετινή χρονιά πιλοτικά ενώ για το επόμενο σχολικό έτος   θα λάβετε σχετική ενημέρωση από τη διεύθυνση του σχολείου.

Ο σύλλογος του σχολείου μας αφού συνεδρίασε, αποφάσισε να υλοποιήσει το πρόγραμμα αυτό το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα.

Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι κατά τους μήνες  Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο, την τελευταία Παρασκευή οι μαθητές του Σχολείου μας θα επιστρέφουν στο σπίτι το μεσημέρι χωρίς τη σχολική τους τσάντα.

Για τυχόν απορίες σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο αυτό τα παιδιά σας μπορούν να το αφιερώσουν αποκλειστικά στην ψυχαγωγία τους με την οικογένειά τους καθώς επίσης και στο διάβασμα ενός λογοτεχνικού βιβλίου, το οποίο σπάνια γίνεται τώρα με το φορτωμένο πρόγραμμα που υπάρχει. Τη Δευτέρα που θα επιστρέφουν οι μαθητές, το σχολείο θα ακολουθεί διαφοροποιημένο πρόγραμμα για το οποίο είναι υπεύθυνος ο εκπαιδευτικός του κάθε τμήματος.

Το πρόγραμμα είναι υποχρεωτικό για όλους τους μαθητές του σχολείου.

Για ερωτήσεις και απορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη διευθύντρια του σχολείου Μαράκη Αγγελική, τηλ: 2810245297

ΕΞ-219218-2017-ΕΓΚΡΙΣΗ-ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΔΡΑΣΗΣ-ΜΕ-ΤΙΤΛΟ-Η-ΤΣΑΝΤΑ-ΣΤΟ-ΣΧΟΛΕΙΟ(1)

Από τη διεύθυνση του σχολείου