Menu

Ωραίες παραστάσεις, σπουδαία μηνύματα!

Την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου οι μαθητές/τριες των Α και Β τάξεων του σχολείου μας παρουσίασαν στους/στις μαθητές/τριες των υπόλοιπων τάξεων αλλά και στους γονείς τους τις θεατρικές τους παραστάσεις στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής που κάθε χρόνο διοργανώνουν τα παιδιά των μικρών τάξεων. Με κέφι και πολλή χαρά ανταποκρίθηκαν στους ρόλους τους με μεγάλη επιτυχία και μας χάρισαν δύο ξεχωριστές παραστάσεις συνοδευόμενες από όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η Α τάξη δραματοποίησε το έργο των Birdie Black & Rosalind Beardshaw (εικονογράφος), ” Ένα δώρο για τον καθένα“. Μια τρυφερή ιστορία που μιλάει για την αξία του δώρου και την χαρά που νιώθει ο καθένας μας, όταν προσφέρει ένα δώρο σ’ αυτόν που αγαπά.

Η Β τάξη παρουσίασε το θεατρικό έργο “Οι καλικάντζαροι στο σπίτι του Άι- Βασίλη“.

Γονείς και παιδιά απόλαυσαν και τις δύο παραστάσεις, τις χάρηκαν πραγματικά. Συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριες μας και ανυπομονούμε να τους/τις καμαρώσουμε και σε μελλοντικές εκδηλώσεις! Ευχαριστούμε επίσης όλες και όλους (εκπαιδευτικούς, προσωπικό του σχολείου) που μας βοήθησαν στην υλοποίηση αυτών των παραστάσεων. (Κ.Δ. -Μ.Ν.)

Ένα δώρο για τον καθένα” (Α τάξη)