Menu

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των εξαιρετικά δύσκολων υγειονομικών συνθηκών, δόθηκε παράταση για τις εγγραφές της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022 έως τις 31 Μαρτίου 2021. Δικαίωμα εγγραφής στην Α’ Δημοτικού, έχουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως τις 31-12-2015.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

  1. Αίτηση εγγραφής
  2. Βεβαίωση φοίτησης από το Νηπιαγωγείο.
  3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του  μαθητή.
  4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή.
  5. Το βιβλιάριο υγείας ή άλλο στοιχείο από το οποίο αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγράψουν το παιδί τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορούν να βρουν την αίτηση εδώ.

Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, οι γονείς /κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.

Αιτήσεις εγγραφής δύνανται να υποβάλλουν και γονείς που διαμένουν εκτός σχολικής περιφέρειας, εφόσον στο σχολείο φοιτούν ήδη αδέλφια του προς εγγραφή μαθητή.

Επισημαίνεται ότι κατά την προσέλευση των γονέων κηδεμόνων στο σχολείο για τις εγγραφές  απαιτείται να έχει προηγηθεί  Ραντεβού με τον/την διευθύντρια του σχολείου και να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα  που απαιτούνται για την  αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/loimoxiapo-to-neo-koronoio-covid-19-odigies-prof

Το σχολείο μας εξυπηρετεί την περιοχή που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Γράμμου (δυτικό όριο), παραλιακής λεωφόρου ( Βόρειο σύνορο: Στ. Λέρα, Αιγαίου, Μετεώρων ) Δημοσθένους ( Ανατολικό όριο), Οδυσσέως, Δημοσθένους, Δρήρου,  Κατεχάκη,  Δαβάκη και Πέλλης (Βόρεια σύνορα).

Ειδικότερα οι οδοί που εμπεριέχονται στην παραπάνω περιοχή είναι: