Menu

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς

 Σας ενημερώνουμε ότι με την επαναλειτουργία των σχολείων οφείλουμε να πάρουμε τα μέτρα προστασίας που προτείνει ο ΕΟΔΥ. Πιο συγκεκριμένα:

1. Η είσοδος  των μαθητών μας θα γίνεται κανονικά από τις 7.00-8.10 π.μ όπως ίσχυε και πριν. Οι μαθητές θα προσέρχονται στο σχολείο φορώντας τις προστατευτικές τους μάσκες και θα έχουν και μία με δύο επιπλέον στις τσάντες τους μέσα σε σακουλάκι προφύλαξης.

2. Το μεσημέρι η έξοδος των μαθητών  θα γίνεται σε δύο φάσεις: 13.15 οι μεγάλες τάξεις Δ’, Ε’,  ΣΤ΄ ΚΑΙ στις 13.20 οι μικρές τάξεις Α, ’ Β’, Γ’. Οι μαθητές/τριες των μεγάλων τάξεων που έχουν αδερφάκι σε μικρότερη τάξη, θα το περιμένουν στην αυλή του σχολείου για να φεύγουν μαζί.

3. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος των γονέων στο χώρο του σχολείου. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν ραντεβού με την Διευθύντρια. Οι γονείς να αφήνουν στην είσοδο τα παιδιά τους και να αποχωρούν. Να κρατούν τις  απαραίτητες αποστάσεις έξω από το σχολείο, για να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

4. Όσα παιδιά ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, παρακαλούνται οι κηδεμόνες τους να το δηλώσουν στο σχολείο με υπεύθυνη δήλωση.

5. Σας  ενημερώνουμε ότι το σχολείο έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (αντισηπτικά, χαρτικά απολύμανσης, καθαριότητα, αερισμός αιθουσών) για την προ­φύλαξη των μαθητών  μας.

6. Για τους μαθητές που διασχίζουν τον κεντρικό δρόμο, σας  ενημερώνουμε ότι από τις 11-01-2021 υπάρχει και το πρωί και το μεσημέρι σχολική τροχονόμος  η οποία φροντίζει να περνούν τα παιδιά σας με ασφάλεια.

Για απορίες ή άλλα θέματα που σας απασχολούν, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του σχολείου: 2810245297 και στο  mai@14dim-irakl.ira.sch.gr

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!