Menu

Εγγραφές Μαθητών 2020-2021

14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ…
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 29 Μαΐου 2020
Τη σχολική χρονιά 2020-2021 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως και 31-12-2014.
Η προσέλευση στο σχολείο για την εγγραφή των παιδιών σας, θα γίνεται τις εργάσιμες ημέρες από: 10.00 πμ έως 13.00 το μεσημέρι.

Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών θα πρέπει να τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-?/).
Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Διευκρινίζεται ότι για την εγγραφή των μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς/κηδεμόνες, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος my school του ΥΠΑΙΘ
β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
γ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας.
δ. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό. (Το Πιστοποιητικό Φοίτησης στο νηπιαγωγείο εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο)

ε. Σχετική αίτηση Γονέα για την εγγραφή (θα σας δοθεί από το σχολείο).

στ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) θα σας δοθεί από το σχολείο και θα πρέπει να επιστραφεί στο Σχολείο υπογεγραμμένο από Γιατρό με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021.

ζ. Προαιρετικά Αίτηση-Δήλωση των γονέων/κηδεμόνων τους για φοίτηση στο Ολοήμερο Πρόγραμμα του Σχολείου
Πατήστε “λήψη” και δείτε την εγκύκλιο αλλά και τα σχετικά έγγραφα:

Επίσης από εδώ μπορείτε να εκτυπώσετε το Δελτίο Μαθητή/τριας